1 Halveer de plakken cake en leg ze afgedekt in de koelkast. Mix met een elektrische mixer de roomkaas met de suiker smeuïg. Roer met een vork de frambozen erdoor. Smeer dit netjes uit over 16 stukjes cake. Stapel er steeds 2 op elkaar en dek af met de laatste 8 onbedekte stukjes cake. Zet de 8 stapeltjes afgedekt in de koelkast om op te stijven. Bestuif het werkblad met poedersuiker en rol de marsepein hierop uit tot een dunne lap. Snijd er gelijke rechthoeken van, groot genoeg om de cakejes geheel te bedekken.
2 Roer de frambozenjam met een eetlepel heet water zacht en bestrijk hiermee de cakejes rondom met een kwastje. Leg een stukje marsepein als een dekentje over de cakejes en laat de hoeken in een plooi naar beneden vallen. Zet de cakejes met elkaar op een schaal. Decoreer eventueel met suikerwerk.
Marsepeingebakjes met frambozenroom is een recept van PLUS