Hans in bladerdeeg

4
15 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijdontdooide plakjes bladerdeeg doormidden. Leg op elk deegplakje een knakworstje. Rol het deeg om het worstje en plak de randjes vast met een beetjewater. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en bak de worstjes met deeg in circa 15 minuten goudbruin. Lekker met een zoete ketchup van tomatenketchup gemengd met honing en een beetje versgemalen peper.

Hans in bladerdeeg is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hans en Grietje-kipkluifjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Poon Van Hans*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
*Lamsbout Van Hans!*
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept