Romige groenekoolsoep met komijnekaascroutons

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verkruimel het brood voor de croutons tussen de vingers en meng het met de kaas, komijn, olie, een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel het brood over de bakplaat en bak de croutons in de oven in circa 10 minuten goudbruin. Laat afkoelen. Verwarm intussen de olie in een hoge pan en fruit hierin de ui in circa 5 minuten zacht. Voeg de kool en bouillon toe en breng aan de kook. Laat de kool in circa 5 minuten beetgaar worden en voeg dan de room toe. Kook nog circa 2 minuten door. Pureer de soep met een staafmixer en breng eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper. Serveer de soep met de croutons erover of erbij.

Romige groenekoolsoep met komijnekaascroutons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept