Toscaanse tomatensoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruis de tomaten in. Leg ze even in kokend water, pel ze en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de bleekselderij, paprika, tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak circa 2 minuten. Voeg de tomaten toe. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes circa 15 minuten. Roer de bonen erdoor en verwarm circa 5 minuten zonder te koken. Serveer de soep en bestrooi met de peterselie. Lekker met focacciabrood, olijfolie en zeezout.

Toscaanse tomatensoep is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept