1 Snijd het vlees van de karbonades horizontaal met een scherp mes tot op het bot in zodat een envelopje ontstaat. Meng de feta met de munt, 1 eetlepel peterselie en 1 eetlepel olijfolie tot een romige massa. Vul de karbonades ermee en steek of naai ze dicht met prikkers of keukentouw. Verhit de rest van de olijfolie. Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper en bak 5-6 minuten per kant op middelhoge stand. Kruis de tomaten in en leg ze enkele tellen in kokend water. Pel de tomaten en snijd ze in blokjes. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de knoflook kort in het braadvet. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en kook iets in. Serveer de tomatenjus met de rest van de peterselie bij de karbonades. Lekker met gekookte aardappels en broccoli of boontjes.
Gevulde ribkarbonade met tomatenjus is een recept van PLUS