Braadworstjes op stok

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg houten spiesen in water om verbranden tijdens de bereiding te voorkomen. Sla de schnitzels eventueel iets platter. Bestrijk ze aan één kant met een mengsel van 2 eetlepels mosterd, de kaas en peterselie. Leg de saucijsjes op de schnitzels en rol op. Snijd elk vleesrolletje in drieën en rijg de rolletjes aan de spiesen. Meng de olijfolie met balsamicoazijn, zout, versgemalen peper en de rest van de mosterd. Verwarm de ovengrill of grillpan. Bestrijk het vlees met het olijfoliemengsel en rooster het 10-12 minuten. Keer de spiesjes af en toe om en bestrijk ze met olijfolie. Lekker met gebakken aardappels en geroosterde groenten.

Braadworstjes op stok is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met linzen en spek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met oude kaas
30 min-
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte waspeen met gegrilde braadworst
30 min-
Bekijk recept
Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met Catalaanse worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzenschotel met Catalaanse braadworstjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept