Gegratineerde kabeljauwschotel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelplakjes circa 5 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken (of gaar ze afgedekt in de magnetron circa 3 minuten op 800 Watt). Verhit de boter en fruit hierin de ui. Voeg de bloem toe en bak nog circa 1 minuut. Roer de melk en room in gedeelten erdoor en breng al roerend aan de kook tot de saus bindt. Voeg zout en versgemalen peper toe. Verdeel de helft van de aardappelplakjes overlappend op de bodem van de schaal. Meng de vis, broccoli en de helft van de kaas door de saus. Schep de saus op de aardappelplakjes. Dek af met de rest van de aardappels en bestrooi met de rest van de kaas. Zet het gerecht circa 25 minuten in de oven tot het goudbruin is.

Gegratineerde kabeljauwschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept