Jachtschotel met gehakt en paddestoelen

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de aardappels met zout gaar. Verhit de olie en bak hierin de tomatenpuree circa 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak dit met de winterwortel en ui rul. Schep de kastanjechampignons erdoor en bak ze circa 2 minuten mee. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de kaneel en de laurierblaadjes toe. Giet de aardappels af en maak er met de melk, boter, wat nootmuskaat, zout en versgemalen peper een luchtige puree van. Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal. Verdeel de puree erover en strijk glad. Snijd de hele appels in dunne plakken van circa 3 mm. Verwijder de pitjes maar laat het klokhuis zitten. Verdeel de appelplakken dakpansgewijs over de aardappelpuree. Besprenkel met de honing. Zet de schotel 30 minuten in de oven.

Jachtschotel met gehakt en paddestoelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Jachtschotel met aardappelpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met gehakt
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel met wortelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept