Sukade met bokbier uit de oven

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100°C. Bestrooi de sukadelappen met zout en versgemalen peper en haal ze door de bloem. Verhit de boter en olie in de braadpan en bak hierin het vlees rondom lichtbruin. Voeg de prei, wortel, eventueel steranijs, laurierblaadjes met de kruidnagels erin gestoken en de tijm toe en bak even mee. Blus af met de bouillon en het bokbier. Zet het vlees met het deksel op de pan circa 2,5 uur (tot het zacht is) in het midden van de oven. Verwijder voor het serveren de steranijs en laurierblaadjes met kruidnagels. Lekker met rodekool.

Sukade met bokbier uit de oven is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Panettone
40 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sukadebroodjes
40 min
Bekijk recept
Chipolata ijs
20 min -
Bekijk recept