Geitenkaasfondue met witte port

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de wijn en port aan de kook in een pan met dikke bodem. Roer de knoflook en kaas in porties door de wijn. Voeg de volgende portie kaas steeds pas toe als de vorige geheel is gesmolten. Breng op smaak met versgemalen peper en wat citroensap. Los de maïzena op in een paar eetlepels port of water en roer door de kaasfondue. Laat 2-3 minuten zachtjes koken. Zet de kaasfondue op een warmhoudplaatje op tafel en serveer met brood, stukjes appel en noten om te dopen.

Geitenkaasfondue met witte port is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met honing en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue met walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept