Cheesecake met chocoladekrullen

6
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de helft van de witte chocolade in stukjes en schaaf de rest in krullen. Zet de chocoladekrullen apart. Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg de kwark, eidooiers, sinaasappelrasp, sinaasappelsnippers, likeur, amandelen en bloem toe. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. Spatel deze met de gehakte witte chocolade luchtig door het kwarkmengsel. Schep het mengsel in de vorm en bak de taart in circa 50 minuten in het midden van de oven lichtbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als de taart te donker wordt. Laat de taart afkoelen in de vorm. Dit kan een dag van tevoren.
  • 2 Haal de taart uit de vorm en druppel chocoladesaus over de bovenkant. Bestrooi met witte en donkere chocoladekrullen

Cheesecake met chocoladekrullen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Œufs à la neige met chocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Feesttaart met frambozen en witte chocolade
1u45 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebombe op z’n Italiaans
Nagerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept