Gevulde kipfilet met mosterdsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg vershoudfolie op de kipfilets en sla of druk ze platter tot schnitzels. Bestrooi met zout en versgemalen peper. Leg per kipfilet 2 plakken ontbijtspek overlappend naast elkaar. Leg de kipfilet erop. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de spinazie toe en laat, al omscheppend, slinken. Schep de spinazie in een vergiet en druk het vocht eruit. Schep spinazie op de kipfilet, maal er peper over en verdeel de roomkaas erover. Rol de kipfilets met het spek op en steek de rolletjes vast met cocktailprikkers. Verhit de rest van de olie en bak de kip in 3-4 minuten goudbruin. Voeg de bouillon en wijn toe en stoof zachtjes circa 15 minuten. Haal de rolletjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Kook het stoofvocht iets in en roer de crème fraîche en mosterd erdoor tot een sausje. Lekker met pasta en (diepvries-) doperwten.

Gevulde kipfilet met mosterdsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept