Visburrito met tomatensla

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de tomaten met de citroenrasp en de helft van het citroensap, de sjalotjes, 2 eetlepels koriander, tabasco en zout door elkaar tot een salsa (dit kan een dag van tevoren).
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de tortillawraps circa 3 minuten in de oven zodat ze soepel worden. Meng de kabeljauw met de rest van het citroensap, de rest van de koriander, de peterselie, chilipoeder en zout. Schep het vismengsel in het midden van de tortilla’s en schep er 1 eetlepel zure room op. Vouw de zijkanten van de tortilla over de vulling en rol of vouw de tortilla’s. Leg de burrito’s op de bakplaat, bestrijk ze met olijfolie en zet ze circa 15 minuten in de oven tot ze knapperig en gaar zijn. Serveer de salsa erbij.

Visburrito met tomatensla is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm in deeg met zoutvlokken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikruidenomelet met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met basilicum uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met pestospinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept