Gegratineerde 'hete bliksem' met verse worst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Kook de aardappelplakken met zout circa 10 minuten en giet ze af. Leg ze dakpansgewijs met de appelplakken in de ovenschaal. Meng de honing met de tijm en kookroom en giet dit mengsel over de appel en aardappel. Meng het paneermeel met de kaas en bestrooi het gerecht ermee. Verdeel de boter in vlokjes erover en zet de schaal circa 25 minuten in de oven. Bestrooi intussen de worst naar smaak met zout en peper en prik in met een vork. Verhit het vloeibaar bakproduct en bak de worst in circa 20 minuten gaar en bruin.

Gegratineerde 'hete bliksem' met verse worst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept