Flensje met rucola en gerookte zalm

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de bloem met de melk tot er geen klontjes meer in het beslag zitten en klop de eieren er één voor één door. Voeg een snufje zout toe en laat het beslag even rusten. Laat de koekenpan goed heet worden en bestrijk met een beetje boter. Giet een lepel beslag in de pan en draai de pan rond om het beslag goed te verdelen. Bak het flensje op middelhoge stand aan beide kanten goudbruin en krokant en laat op een bord glijden. Bak zo nog 7 flensjes van het beslag en laat afkoelen. Verdeel blaadjes rucola en plakjes zalm over de flensjes. Klop de zure room los met de mierikswortel en dille en druppel over de flensjes. Vouw ze 2 keer losjes dubbel en leg steeds 2 flensjes tegen elkaar op een bord.

Flensje met rucola en gerookte zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept