Biefreepjes met garnalen in vogelnestjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Begin met de vogelnestjes. Spoel de aardappelrasp onder koud water af, laat goed uitlekken en dep de rasp droog met keukenpapier. Meng de bloem door de aardappelrasp. Verhit de frituurolie. Bestrijk de 2 in elkaar passende zeven met wat olie.  Houd één zeef even in de olie, leg er 1/4 van het aardappelmengsel in en druk dit goed aan. Druk de andere zeef erin. Houd de zeven goed tegen elkaar gedrukt in de hete frituurolie tot de aardappel goudbruin is. Haal de zeven uit de olie, laat goed uitlekken op keukenpapier en druk het vogelnestje er voorzichtig uit. Bak zo ook de volgende nestjes. Houd ze warm in de oven.
  • 2 Bestrooi de biefstukreepjes met zout en peper. Haal de vleesreepjes door het eiwit en daarna door de bloem. Verhit de olie in een wok. Roerbak het vlees tot het lichtbruin is. Schep het uit de wok en roerbak de champignons in het bakvet. Voeg sojasaus, sherry en bouillon toe, laat dit iets verdampen en schep de biefreepjes, garnalen en bosui erdoor. Vul de vogelnestjes met dit mengsel.

Biefreepjes met garnalen in vogelnestjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vogelnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse Aardappel Omelet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vogelnestjes
30-60 min -
Bekijk recept

Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefreepjes met risottotaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen met gember en biefreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy biefreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept