Biefsat met honing-ketjapsaus

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in 24 stukjes. Meng honing met citroensap, peper en ketjap. Schep het vlees erdoor en laat 10 minuten intrekken. Verwarm de ovengrill of gebruik een grillpan of barbecue. Haal het vlees uit de marinade en bewaar de marinade. Rijg het vlees afgewisseld met stukjes paprika aan de spiesen. (leg houten spiesen even in water om verbranden te voorkomen). Rooster het vlees onder de ovengrill, in de grillpan of op de barbecue in circa 7 minuten rondom bruin. Keer regelmatig. Meng de marinade met de bouillon en verhit dit goed. Bind het met aangelengd aardappelmeel of allesbinder. Serveer de saus over de spiesen en strooi de uitjes of pinda’s erover.

Biefsat met honing-ketjapsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept
Saté van rundergehakt
15 min, voorbereiden 15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderfilet in honing-ketjapsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaucijzen in ketjapsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept