Ei in 't pannetje

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 140°C. Meng de helft van de kruiden door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Schep dit mengsel in de pannetjes of ovenschaaltjes. Breek steeds 1 ei boven een kommetje en laat het in een ovenschaaltje glijden. Dek af met een stukje bakpapier en zet de eieren 15-20 minuten in het midden van de oven. Breng de kookroom met de rest van de kruiden tegen de kook aan. Breng op smaak met zout en peper. Neem de eieren uit de oven en giet de kruidenroom om de dooiers heen. Lekker met repen geroosterd brood.

Ei in 't pannetje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Sangria
15 min
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept