Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd een klein stukje van de onderkant van een bosje groene asperges (circa 400 gram). Kook de asperges circa 3 minuten of stoom ze 4-5 minuten. Smelt 100 gram boter met 2 eetlepels pesto. Leg de asperges in een lage ovenschaal. Giet de pestoboter erover en bestrooi met 75 gram geraspte Parmezaanse kaas. Zet kort onder een hete ovengrill en serveer direct.

Geroosterde asperges met pestoboter en parmezaan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept