Aspergesalade met rauwe ham

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. schuine stukken en kook of stoom ze beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over. Verdeel 75 gram grofgesneden rucola over borden. Leg hierop de asperges en circa 150 gram rauwe ham, in repen, of gerookte kip. Giet er een dressing over van 4 eetlepels bosvruchtenjam, 1 theelepel honing, 2 eetlepels (vruchten)azijn en 2 eetlepels bouillon.

Aspergesalade met rauwe ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept