Aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 4 eieren zacht in 3-4 minuten. Kook 250 gram groene asperges 2-3 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en dep ze droog. Zet de eitjes in eierdopjes op borden. Tik de bovenkant van de eieren en serveer de asperges erbij om te dippen.

Aspergesoldaatjes met een zachtgekookt eitje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept