Romige aspergesoep met garnaaltjes

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 250 gram groene asperges 5-6 minuten in 300 ml kippenbouillon. Schep de asperges uit de pan en bewaar het kookvocht. Snijd de kopjes van de asperges en houd ze apart. Pureer de rest van de asperges. Roer 400 ml kookroom door het aspergevocht en voeg de gepureerde asperges en peper naar smaak toe. Verwarm zonder te koken. Schep de aspergekopjes en 100 gram Hollandse garnalen in de soep.

Romige aspergesoep met garnaaltjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept