Krokante asperges met sojadip

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd een klein stukje van de onderkant van een bosje groene asperges (circa 400 gram). Strooi 4 eetlepels bloem op een bord. Meng 400 gram bloem met zout, peper en 100 ml (bruisend) water tot een beslag. Schep er 1 stijfgeklopt eiwit door. Verhit frituurolie tot 170°C. Haal de asperges eerst door de bloem, daarna door het beslag en frituur ze in circa 5 minuten goudbruin. Laat uitlekken en serveer met een dip van 4 eetlepels sojasaus, 1 fijngehakte rode peper, 1 eetlepel sesamolie en 1 theelepel azijn.

Krokante asperges met sojadip is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommer-sojadip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse côte de boeuf
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kipkluifjes met sojadip
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde scampiballetjes met zoete sojadip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept