Flensje met geroosterde asperges

4
30 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem met een snufje zout en voeg het ei toe. Giet de melk er geleidelijk bij en klop met een garde tot een glad beslag. Verhit steeds een beetje boter en bak van het beslag 8 kleine of 4 grote, dunne flensjes. Houd ze onder aluminiumfolie warm in een matig warme oven (75°C). Snijd het harde uiteinde van de asperges af en snijd ze in de lengte door. Bestrijk de aspergehelften rondom met olie en gril ze om en om bruin in een hete grillpan. Bestrooi met zout en peper. Roer de mascarpone los met citroensap, -rasp en de helft van de kruiden. Bestrijk de flensjes hiermee. Verdeel de asperges erover en bestrooi met de rest van de kruiden. Vouw de flensjes dicht en bestrooi met de amandelen.

Flensje met geroosterde asperges is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept