Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Bak plakken parmaham knapperig in wat olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrijk witte boterhammen met tomatenpesto en beleg de helft met kropsla, dungesneden rode ui en de parmaham. Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.

Knapperig gebakken parmaham en tomatenpesto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept