Wienerschnitzel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Paneer ze met de bloem, eieren en paneermeel (zie pagina 63). Verhit de boter in een koekenpan. Bak de schnitzels eerst op middelhoge stand aan beide kanten goudbruin. Bak ze daarna op een lage stand in 3-4 minuten per kant gaar. Leg de schnitzels op warme borden. Leg er voor een klassieke wienerschnitzel een plak citroen op met daarop een cirkeltje van ansjovisfilet met kappertjes erin.

Wienerschnitzel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Stap-voor-stap wienerschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wienerschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept