Couscoussalade met abrikozen en geitenkaas

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het bouillonblokje op in 600 ml kokend water en giet dit op de couscous. Roer de abrikozen erdoor en laat afgedekt circa 5 minuten wellen. Vervolgens doorroeren met een vork en uitgespreid op een grote schaal laten afkoelen. Meng de couscous met de kruiden, geitenkaas en noten. Klop het citroensap los met de honing en olie en schep de dressing door de couscous. Breng eventueel extra op smaak met zout en peper. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Couscoussalade met abrikozen en geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept