Maaltijdsalade met asperges, spekjes en boerenkaas

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in de schil in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en laat uitdampen. Kook de aspergestukken in water met de bouillonblokjes in 8-10 minuten beetgaar. Giet ze af en bewaar het kookvocht. Spoel koud water over de asperges en laat uitlekken. Rooster de spekblokjes in een droge, hete koekenpan krokant. Meng de ingrediënten voor de dressing. Breng op smaak met zout en peper. Halveer de krieltjes. Verdeel de sla over een schaal of borden. Schep de asperges, krieltjes, spekjes, kaas en dressing door elkaar. Verdeel dit mengsel over de sla. Garneer met partjes ei en bestrooi met peterselie.

Maaltijdsalade met asperges, spekjes en boerenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovenomelet met bloemkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Walnotenquiche met oude kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde maaltijdsalade met kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met mango en sperziebonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept