Bistroburger

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. • Koekenpan: gebruik boter, olie of een combinatie daarvan. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de warmtebron lager om de burgers rustig te laten garen. • Grillpan of barbecue: bestrijk de hamburgers licht met olie en gril ze aan beide kanten tot ze gaar zijn. Draai tussendoor eventueel een kwartslag voor een mooi ruitjeseffect. • Oven: verwarm de oven voor op 180ºC en bak de hamburgers 15-30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte). Keer ze halverwege om. De burger: een rundvleesburger. Brood & beleg: bruin bolletje, belegd met (frisée)sla en een plak camembert of bleu d’Auvergne. Serveer met: dunne uienringen, door bloem (gemengd met Provençaalse kruiden, zout en peper) gehaald en goudbruin gefrituurd.

Bistroburger is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker