Citroenpasta met groene groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges en sugarsnaps 2-3 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Klop de eieren met de eidooiers, citroenrasp en -sap, de helft van de Parmezaanse kaas, zout en peper. Kook de pasta beetgaar en houd warm. Rooster de rauwe ham in een droge hete koekenpan krokant. Verhit de olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de groenten toe en roerbak 2-3 minuten. Roer het eimengsel gedurende 1 minuut door de warme pasta en verdeel de groenten erover. Bestrooi de pasta met de peterselie en de krokante ham. Serveer met de overige Parmezaanse kaas.
  • 2 • Vervang de sugarsnaps door peultjes of sperziebonen. • Bestrooi de pasta eens met geroosterde pijnboompitten.

Citroenpasta met groene groenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroenpasta met bonen en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische tuinbonensoep & gegrild brood met citroenpasta
1 uur-
Bekijk recept
Zalmburgers met sugar snaps en citroenpasta
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenpasta met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept