Bietjesstamppotje met viscarr

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de aardappels op met een schepje zout en laat ze in circa 20 minuten gaar koken. Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de uien circa 5 minuten. Voeg de geraspte bieten toe, roer om en laat nog een paar minuten meewarmen. Dep de visfilets goed droog en bestrooi ze met peper en een beetje zout. Vouw er kruisgewijs twee plakjes spek omheen. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Schep de bieten erbij en stamp alles goed door elkaar. Breng de stamppot op smaak met zout en peper. Bak de vis in een koekenpan om en om in circa 10 minuten bruin en gaar. Serveer met de stamppot.

Bietjesstamppotje met viscarr is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker