Bietjessalade met vis

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelplakjes in water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Giet af en laat ze uitlekken. Vermeng de bietenplakjes met de ui en augurk en breng op smaak met zout, peper, citroenrasp en een beetje van het citroensap. Verwarm de rest van het citroensap met de boter. Bestrooi de visfilets met zout en peper en leg ze in de citroenboter. Laat de vis in circa 10 minuten gaar stoven. Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en bak de aardappelplakjes om en om bruin. Bestrooi met zout en serveer met de vis en bietensalade.

Bietjessalade met vis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode bietjessalade met mousse van geitenkaas
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met geroosterde hazelnoten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes in Limburgse stroopsaus
30 min-
Bekijk recept