Bietjesstamppot met zilveruitjes en gebakken geitenkaas

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen met zout gaar en giet ze af. Verwarm de melk. Stamp de aardappelen met de melk, 1 eetlepel olijfolie en peper tot een grove puree. Schep de bietjes erdoor. Houd even warm. Verhit de rest van de olijfolie met de balsamicoazijn en bak hierin de zilveruitjes 3  minuten. Haal de kaasplakken door het eiwit en daarna door paneermeel. Verhit de boter en bak hierin de kaasplakken in circa 1 minuut per kant goudbruin. Serveer de zilveruitjes op de stamppot en serveer de geitenkaas erbij. Garneer met de bieslook.

Bietjesstamppot met zilveruitjes en gebakken geitenkaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bietjesstamppot met ui en tartaar
0 min
Bekijk recept
Bietjesstamppot met grillworst
0 min
Bekijk recept
Bietjesstamppot met bloedworst
0 min
Bekijk recept
Bietjesstamppot
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept