Moules au cr me et cidre

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een grote hoge pan en fruit hierin de sjalot. Voeg de knoflook, tijm en laurier toe en fruit nog 1 minuut. Voeg de crème fraîche en cider toe en laat een paar minuten koken. Leg de mosselen in deze saus en schep even om. Kook de mosselen met het deksel op de pan in circa 10 minuten gaar. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een schaal. Verwijder de lege schelpen. Kook de saus tot de helft in en breng op smaak met peper. Giet de saus over de mosselen en bestrooi met peterselie.

Moules au cr me et cidre is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde Pannekoeken Geflambeerd Met Frambozenbrandewijn
30-60 min -
Bekijk recept

Oudjaarrecept Veloute De Moules Au Curry
20-30 min -
Bekijk recept
Moules Provencales - Provencaalse Mosselen
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moules Farcices
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Moules Provencales
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept