Merengue au amande

4
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 125°C. Klop de eiwitten met een snufje zout en het citroensap bijna stijf in een brandschone kom. Voeg al kloppend lepel voor lepel de suiker toe tot alle suiker goed is opgenomen en het eiwit gaat glanzen. Voeg al kloppend de maizena toe. Schep het mengsel over in de spuitzak en spuit grote dotten op de bakplaat. Bestrooi met de amandelen. Zet de meringues in de oven en verlaag de oventemperatuur naar 100°C. Droog de meringues in circa 1 uur. Laat ze afkoelen in de oven met de deur open.spuitzak met smalle gladde spuitmond bakplaat met bakpapier

Merengue au amande is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges à la flamande
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Turkse puntpaprika's met geitenkaas,amande
0 min
Bekijk recept
Israelische Gevulde Meloentjes
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met schelpjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroen merengue
Bekijk recept
Choc-meringue
2u5 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Pistache merengue, yoghurt en vijgentruffel
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept