Gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de krieltjes en groenten toe en kook zachtjes 4-5 minuten. Smelt de boter. Rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit. Voeg rasp en sap toe aan de boter. Schep het krieltjes-groentemengsel met 150 ml van de bouillon in een ovenschaal en leg de kabeljauwfilet erop. Bestrooi met zout en giet de citroenboter over de vis. Bestrooi met peterselie en dek af met aluminiumfolie. Zet de visschotel 9-10 minuten in het midden van de oven. Bak intussen de spekjes in een droge, hete koekenpan krokant en strooi ze voor het serveren over het gerecht.
  • 2 Voeg eens een mespunt saffraanpoeder of kerrie toe aan de citroenboter.

Gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw uit de oven met groentedakje
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase viscurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept