Crumble van kastanjechampignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de crumble. Meng daarvoor alle benodigde ingrediënten met de hand tot een kruimelig deeg en zet dit even in de koelkast. Kruis de tomaatjes in of halveer de trostomaten. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de ui 1-2 minuten. Voeg de tomaten toe en rooster ze 2-3 minuten. Schep ze uit de pan in een lage ovenschaal. Verwarm de ovengrill voor. Voeg de rest van de olijfolie toe en bak hierin de kastanjechampignons circa 2 minuten op een hoge stand. Bestrooi met de kruiden, zout en peper en verdeel ze over de tomaten. Bestrooi met de crumble. Zet het gerecht circa 10 minuten niet te dicht onder de ovengrill totdat het goudbruin is. Lekker met een tomaten-venkelsalade.

Crumble van kastanjechampignons is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept