Bladerdeegtaartje met zalm

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de bladerdeegplakjes ruim uit elkaar op de bakplaat. Giet de zalm af en verwijder graten en vel. Blancheer de asperges 1 minuut in kokend water met zout. Spoel ze af en droog ze. Bekleed de bladerdeegplakjes met de uiringen maar laat de randen vrij. Verdeel de asperges en de zalm in stukjes ook over het bladerdeeg. Bestrooi met zout en peper. Bestrijk de randen van het deeg met ei en verdeel de rest van het ei over de vulling. Bak de taartjes onder in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Laat iets afkoelen en serveer met mooie blaadjes basilicum.

Bladerdeegtaartje met zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegtaartje met peer
Bekijk recept
Krokant bladerdeegtaartje met frambozen en geitenkaasroom
30 min -
Bekijk recept
Bladerdeegtaartje met perzik
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Garnalen-tomatentaartje
30-60 min -
Bekijk recept