Bereiding 1. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie en bak hierin 500 gram kipfilet of lamsbout, in blokjes, rondom bruin. Neem de kip uit de pan en fruit 1 gesnipperde ui een paar minuten op een lage stand in het bakvet. Voeg 150 gram sugarsnaps, 150 gram bloemkoolroosjes en 2 eetlepels milde currypasta toe en roerbak een paar minuten mee. Voeg 400 ml kokosmelk en de kip toe en roer goed door. Laat de saus circa 5 minuten zachtjes koken. Verhit circa 200 ml zonnebloemolie in een hoge pan. Frituur 200 gram (ongekookte) mihoen kort in 8 kleine porties zodat de mihoen opzwelt maar niet bruin wordt. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Schep de curry in kommen, bestrooi met 1 bosje koriander, grof gehakt, en verdeel de gefrituurde mihoen erover.
Curry met gefrituurde mihoen is een recept van PLUS