Schnitzels met studentenhaver en rijst

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en bak hierin de schnitzelrepen in 3-4 minuten goudbruin. Bak de ui kort mee. Schep het vlees en de ui uit de pan. Rooster de studentenhaver kort in het bakvet. Bestrooi met de bloem en kerrie en bak omscheppend 2-3 minuten. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Voeg de doperwten en het vlees toe. Kook 3-4 minuten zachtjes en roer regelmatig. Roer de yoghurt erdoor en verwarm zonder te koken. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de koriander. Lekker met witte rijst of Turks brood.
  • 2 Vervang de schnitzels door shoarmavlees en laat de kerrie weg.

Schnitzels met studentenhaver en rijst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept