Bosvruchtentiramisu met speculaas

4
145 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de slagroom met de helft van de basterdsuiker stijf en zet in de koelkast. Klop de mascarpone met de rest van de suiker en de vanillesuiker los. Spatel de slagroom erdoor. Verdeel een laagje van 1/3 van de speculaaskruimels over 4 glazen en besprenkel met een beetje koffie. Verdeel daarover een laagje mascarponeroom en daarover een laagje bosvruchten. Herhaal dit en eindig met een laagje bosvruchten. Zet de glazen circa 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  • 2 Neem in plaats van diepvriesbosvruchten eens bosvruchtenjam gemengd met bessenlikeur. Vervang mascarpone door volle kwark.

Bosvruchtentiramisu met speculaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept