Soesjestaart

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 2 pakken diepvriessoesjes in de koelkast ontdooien. Smelt 100 gram witte chocolade, in stukjes gehakt, au bain-marie tot een gladde saus. Dip de soesjes in de chocolade en stapel ze op een mooie schaal op elkaar. Door de chocolade blijven de soesjes aan elkaar plakken. Laat de chocolade goed uitharden in de koelkast en bestuif de soesjestaart voor het serveren met poedersuiker. Versier eventueel met rode bessen.

Soesjestaart is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaart met chocolade
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaart Met Custardcreme En Noten
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Soesjestaart Met Chocoladesaus En Slagroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Soesjestaart met chocoladesaus en slagroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaart met chocolade
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Soesjestaart Met Custardcreme En Noten
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Soesjestaart Met Chocoladesaus En Slagroom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept