Groene groenten in kruidige dressing

4
20 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal voor de dressing de kappertjes, knoflook, kruiden, olijfolie en mosterd met een staafmixer tot een groene olie. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Blancheer de groenten in water met zout per soort in 2-3 minuten beetgaar. Schep de groenten uit de pan en leg ze op een mooie schaal. Giet de dressing over de warme groenten of geef de dressing er apart bij.
  • 2 Deze groenten kun je ook prima lauwwarm of koud serveren.

Groene groenten in kruidige dressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept