1 Snijd 2 kipfilets in kleine blokjes en bak deze in een beetje boter om en om bruin. Breng op smaak met wat kipkruiden of zout en peper. Schep er 1 eetlepel Provençaalse kruiden en 10 halve cherry-/kerstomaatjes doorheen. Laat 4 plakjes bladerdeeg ontdooien en bekleed hiermee 4 ingevette muffinvormpjes of eenpersoons ovenschaaltjes. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het kipmengsel over het deeg in de vormpjes. Klop 2 eieren met 100 ml room, zout en peper los en giet dit mengsel over de kipvulling. Bak de taartjes in de oven in 25 minuten gaar en bruin. Frituur een paar kleine plukjes mihoen enkele seconden in een klein laagje olie zodat ze rijzen, maar niet verkleuren. Laat uitlekken op keukenpapier. Zet de warme taartjes op bordjes en leg op elke taartje een hoopje mihoen. Serveer met rauwkost.