Visschotel met amandelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen onder koud water en verwijder kapotte exemplaren. Stoom ze in een droge en gesloten pan in circa 10 minuten open. Verwijder de lege schelpen. Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de knoflook, tijm en laurier toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, wijn en bouillontablet toe en breng de saus aan de kook. Maal de helft van het amandelschaafsel fijn in een keukenmachine of vijzel en roer door de kokende saus tot deze licht gebonden is. Breng op smaak met zout en peper. Leg de stukken vis in de saus en laat met het deksel op de pan circa 10 minuten garen. Schep na circa 5 minuten de mosselen voorzichtig door de saus. Rooster de rest van het amandelschaafsel en bestrooi hiermee het gerecht.

Visschotel met amandelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept