Wilde zalm met krokante ham

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de zalm goed droog, bestrooi rondom licht met zout en peper en leg in de ovenschaal. Meng de parmaham met de citroenrasp, knoflook en 1 eetlepel olijfolie. Bedek hier de bovenkant van de zalmfilets mee. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak hierin de pastinaak op middelhoge stand beetgaar. Voeg de prei toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de bouillon toe en roerbak nog een paar minuten tot het vocht verdampt is. Bak de zalmfilets in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar en krokant. Schep de peterselie door de groenten en serveer bij de zalm.

Wilde zalm met krokante ham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept