Haagse bluf met stroopwafels

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel 10 ministroopwafels. Verdeel de helft van de kruimels over de glazen. Klop de eiwitten met de suiker in een vetvrije kom stijf tot een luchtig schuim. Blijf kloppen tot je de kom omgekeerd kunt houden zonder dat het schuim eruit valt. Voeg het bessensap al kloppend in gedeelten toe. Verdeel het roze schuim over de koekkruimels en strooi de rest van de kruimels over de bovenkant. Serveer met de overige stroopwafels erbij.
  • 2 • Vervang 25 ml bessensap door bessenjenever of gebruik sinaasappelsap gecombineerd met sinaasappellikeur. • In plaats van stroopwafels kun je bitterkoekjes, amandelkoekjes of lange vingers gebruiken.

Haagse bluf met stroopwafels is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept
Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Stroopwafeltaart
35 min Gebak
Bekijk recept

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept