Indiase tosti

2
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de yoghurt met de knoflook, citroensap en kruiden. Schep de kipreepjes erdoor en laat afgedekt in de koelkast circa 30 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 180ºC. Schep de kip in een ovenschaal en bak het vlees in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar. Bestrijk de helft van de naanbroden aan één kant met crème fraîche. Verdeel de uienringen en koriander erover. Leg de kip erop en dek af met de rest van het naanbrood. Verhit een grillpan en rooster de ‘tosti’ aan beide kanten. Halveer grote naantosti’s eventueel. Serveer de mangochutney erbij.
  • 2 • Gebruik een contactgrill in plaats van een grillpan. • Vervang tandoorikruiden door een mespuntje gemalen (zwarte) peper, 1 theelepel komijnpoeder (djinten), 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar), 1 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel kaneelpoeder en mespuntje gemalen nootmuskaat.

Indiase tosti is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept