Bolognesesaus met rode wijn

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de olie in een grote pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de uien toe en laat al roerbakkend in circa 5 minuten goudbruin bakken. Roer de groenteblokjes, gedroogde kruiden en knoflook erdoor en bak nog enkele minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak dit even om te ontzuren. Giet dan de wijn erbij en laat op middelhoge stand iets inkoken. Voeg tomaten en bouillontablet toe en laat met het deksel op de pan nog 20-30 minuten zachtjes pruttelen tot de saus dikker is. Breng verder op smaak met zout en peper.

Bolognesesaus met rode wijn is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met bolognesesaus en maïs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept