Zoete fougasse

4
35 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Kneed het croissantdeeg goed door tot een gladde deegbol. Rol het deeg uit tussen 2 vellen bakpapier en vorm tot een blad. Snijd met een scherp mesje een inkeping over de lengte van het blad en maak daarnaast diverse korte diagonale inkepingen. Bestrijk het deeg met het ei en bestrooi met de bitterkoekjes. Bak de fougasse in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Controleer tijdens het bakken regelmatig of de inkepingen niet dichttrekken en maak eventueel weer open. Dek het brood eventueel af met aluminiumfolie wanneer het tijdens het bakken te bruin wordt.

Zoete fougasse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde broodbol met tonijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept